Prova bågarna online

  • - Ta en selfie eller ladda upp en bild

  • - Se vilka bågar du passar i

Ladda upp bild

Visa filter (0)

Filtrera glasögon på:

265 bågebågar

Sortera efter

Glasögon från Favoptic

Gör en del av jobbet själv och spara många kronor

Beställ dina glasögon direkt från sliperiet

Det kräver lite jobb från din sida, men det blir naturligtvis mycket billigare. Du slipper betala för dyra butikshyror på "Fina gatan" och för dryga personalkostnader. Det är därför det blir så mycket billigare men med samma kvalité.

En tryggare affär med Favoptic

Optikbranchen har undantag från regler om öppet köp eftersom dina glasögon slipas just för dig. På Favoptic gör vi tvärt om. När du har fått dina nya glasögon så har du hela två veckor på dig att verkligen känna efter så att du är helt nöjd. - Annars postar du bara tillbaka dem. No questions asked! - Kostar ett brevporto.

Att välja bågar

På våra hemsidor finns alla bågar och allt har tydliga priser. Du kan enkelt filtrera och sortera alla bågar. Du kan också ta en selfie och ladda upp på hemsidan - så är det lättare att se hur just du skulle se ut med olika glasögonmodeller. Råkar du passera Stockholm eller Malmö har vi showrooms där du kan se och prova alla våra bågar. Vill du låna hem så är det alltid helt gratis - och du kan ju då också få smakråd från närstående.

Glasögonrecept

Om du har gjort en synundersökning hos en optiker så är de uppmätta värdena dina egna och det är bara att be om en kopia på ditt recept. Ett recept har inget "bäst-före-datum". Om du ser bra med styrkorna så fungerar de.

Det finns ingen anledning att betala så mycket för glasögon!

När Favoptic började leverera glasögon via Internet för över 20 år sedan var vi allra först med det - och det sågs inte med blida ögon av branchen. Men - det blev snabbt populärt och det är nu rätt länge sedan vi passerade en miljon par levererade glasögon.

Under de här åren har det skett en fantastisk teknikutveckling. Idag slipas i praktiken alla glasögon av avancerade datorstyrda robotar som arbetar självständigt dygnet runt. Det ger en mycket hög kvalitet och en effektiv produktion och ger oss möjlighet att leverera de bästa glasögonen till riktigt låga priser.