Favoptics mottagningar

Synundersökning
Favoptic nöjer sig inte bara med att erbjuda dig mycket bra priser på glasögon. Våra legitimerade optiker utför synundersökningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Boka tidErbjudande synundersökning!

Just nu får du tillbaka hela kostnaden (360 kr) för synundersökningen som en rabatt när du köper glasögon inom 14 dagar efter synundersökningen.
Boka tid redan idag.

Priser synundersökning
Synundersökning för
glasögon: Pris 360 kr.
Synundersökning för glasögon
samt kontaktlinskontroll: Pris 720 kr.
Endast kontaktlinskontroll: Pris 360 kr.

Prova Favoptics bågar
Besök en av våra mottagningar och prova vår kollektion i lugn och ro. Där finns också en dator så att du enkelt kan få mer information om bågen, glas och priser, där kan du också göra din kompletta beställning.

Hitta till våra mottagningar

Stockholm Mäster Samuelsgatan 13
OBS! Portkod: 6828 Öppet för dig som vill titta på vår bågkollektion och få hjälp av vår glasögonstylist vardagar kl. 10.00-18.00.

OBS! På grund av sjukdom kan vi endast hjälpa till med justering i mån av tid.
Boka synundersökning
Göteborg Läkarhuset
Södra Vägen 27 Mottagningen är tillfälligt stängd.

Tips!
Tillsvidare går det bra att göra en undersökning hos valfri optiker och be om en utskrift av receptet som du enligt lag har rätt till. Ta en kopia på ditt recept och skicka till oss. Klart!
Malmö Föreningsgatan 26
Portkod: 2381 Öppet för dig som vill titta på vår bågkollektion vardagar:
Måndag-torsdag kl. 9.00-15.00
Fredagar stängt.

Vi kan tyvärr inte erbjuda synundersökningar just nu.

Tips!
Tillsvidare går det bra att göra en undersökning hos valfri optiker och be om en utskrift av receptet som du enligt lag har rätt till. Ta en kopia på ditt recept och skicka till oss. Klart!

Bra att veta!

Covid-19
Genom att begränsa bokningstiderna reglerar vi så det blir glest i väntrummet. Vi förstår att du kan behöva smakråd - men i dessa tider är det viktigt att antalet besökare begränsas. Kom gärna nära inpå din bokade tid hos optikern. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg vistelse för alla som besöker oss. Vi har alltid handsprit på mottagningen, rengör bågar och instrument noga, samt håller avstånd enligt direktiv. Under rådande omständigheter erbjuder vi inga kontaktlinskontroller med anledning av den ökade smittorisken.

Pga Covid19 har du möjlighet att avboka din synundersökning inom 24 timmar utan betalningskrav. Vi vill att du bokar om din tid vid minsta förkylningssymtom. Informera gärna kundtjänst om din avbokning: support@favoptic.com
Välkommen!

Rörelsehindrad?
Vänligen kontakta vår kundtjänst för att planera ditt besök.