Tillägg +790 kr

Glasögon för bilkörning

Upplev en klarare sikt bakom ratten med rätt glasögon för bilkörning. Maximera din säkerhet och komfort, oavsett om du kör i regn eller solsken.

Kör bil med bra synkomfort och utan störande reflexer

Det är så klart viktigt att bilförare ser bra vid bilkörning. För glasögonbärare är det därför obligatoriskt att ha ett extra par i bilen i Frankrike, Schweiz och Spanien. I Sverige finns idag inget sådant krav.

För dig som är glasögonbärare är det också viktigt med bra synkomfort när du kör bil. Dina glas ska ta bort störande reflexer samtidigt som de inte får vara för mörka. Ibland kan du också behöva köra in i en tunnel. För den som inte har något synfel går det att snabbt ta av glasögonen, men vi glasögonbärare har inte den möjligheten.

Ljusa polariserande glas fungerar bäst

Många av Favoptics kunder har funnit att ljusa polariserande glas är de som fungerar allra bäst. Glasen filtrerar bort mycket av blänket från asfalten och andra fordon. Många yrkeschaufförer väljer våra 30% ljusgrå polariserande glas.

Fotokromatiska glas reagerar på UV-strålningen från solljus och fungerar bra utomhus. Men fönsterrutorna i din bil blockerar effektivt UV-strålning och därför mörknar inte dina fotokromatiska glas i bilen.

Se hela priset direkt - inga överraskningar

För dig som kund ska det vara glasklart och enkelt att se vad varje glasögonpar med vald båge och valda glas kostar. Därför har vi en automatisk prisuträkning på varje produktsida. Testa och klicka för att direkt se slutpriset.

Frakt är inkluderat i prisuträkningen.