Sciacca-smallSilver (silver)

695 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg
695 kr Komplett

Sciacca-smallSilver (silver)

image
A:
48 mm
B:
25 mm
C:
124 mm
D:
18 mm
E:
140 mm

Kommentarer: 18 st
Användarnas omdöme 33 röster

Fredrik 20 maj 2016 - 06:22
Betygsatt:
Har haft de här bågarna i två omgångar. Första höll i fem år, andra i 1½ år. De är lätta men det ser jag som en fördel. Jag är bara nöjd. Ska nog beställa mitt tredje par nu.

Markus 20 dec 2015 - 18:14
Betygsatt:
Jag har haft de här glasögonen i några år nu, och de är fortfarande hela. Nackdelen med dem är att de har varit svåra för mig att få sitta bra, och att det växer alger inuti de här plaständarna som går in bakom örona. Det är inte så fräscht.

Göran 25 aug 2015 - 14:50
Väldigt dåligt skick på dessa. Jag har haft 3 par och dom går sönder intill mitten på högra glaset,
Har du dessutom beställt fotokromiska så smular dom och går lätt sönder fick jag veta efter samtal med service avdelningen

Mikaela 28 jan 2015 - 15:34
Betygsatt:
Haft dessa i ett år nu, diskreta och snygga! Nackdelar; sitter löst och man måste "putta" upp dem ganska ofta. Kuddarna har lossnat två gånger. Har fått skruva åt skruvarna på sidorna två gånger.
Utöver detta är jag supernöjd med dem. Beställde dem med extra tunna glas så dem har vart jätte smidiga

Malin 8 jun 2014 - 11:12
Betygsatt:
Efter mitt fjärde par av dessa ger jag upp. Kuddar lossnar, skruvar försvinner, bågarna blir lätt sneda och glasögonen i sin helhet känns rangliga. Nu gick ena glaset i tu efter fall på en meter – då ser jag mig om efter andra glasögon. Synd på en sådan fin modell, kvaliteten hade behövt vara så mycket högre. En får vad en betalar för.

Cecilia 10 jul 2013 - 08:31
Betygsatt:
Har köpt dessa två gånger (jag råkade bryta ett glas när jag putsade dem) och det är en mycket diskret båge som sitter bekvämt. Möjligen kan den låga vikten göra att man upplever att bågen inte riktigt "ligger på" ordentligt - vid träning finns risk att den ramlar av.

Annika 1 feb 2013 - 18:45
Sitter jättedåligt. Inte alls nöjd.

Mikaela 18 nov 2012 - 20:21
Betygsatt:
Då jag inte behövde ha glasögon alltid ville jag ha ett par diskreta glasögon, dessa va så deskreta så jag nu inte kan vara utan dom.
Haft dom i närmare 2 år utan problem, mina silikonkuddar har aldrig lossnat eller trillat av, har aldrig behövt skruva dom heller, bara att skölja i lite varmt vatten när man ska justera den smala bogen runt örat om man är rädd att dom ska gå sönder.
Har inte haft några extra tillval och inte känt nått behov av det heller.
TYVÄRR så va jag klantig och la dom på golvet nu i veckan så min syster trampade på dom, men det är ju inte deras fel så nu är jag på jakt efter nya. Kanske det blir samma=)

Marie 10 sep 2012 - 11:10
Betygsatt:
Har varit kund här sedan start och alltid varit nöjd. Speciellt med dessa bågar. Dom är lätta och bekväma. Man glömmer att man har dom på, vilket är väldigt skönt för mig som har så svårt synfel att jag måste ha dom på jämt.
Rekomenderas varmt!

Helene 27 aug 2012 - 09:27
Betygsatt:
De bästa bågarna om man vill ha ett par osynliga glasögon. Lätta, bekväma och eleganta

Maria 8 maj 2012 - 15:38
Betygsatt:
Fina, men är så smala. blev tyvärr retur

Kenth 9 apr 2012 - 07:05
Betygsatt:
Har haft mina bågar i drygt 6 mån nu, kvaliteten är bra men passformen är inte lika bra som ett par siluettebågar direkt. Men för det priset jag betalade är dom mer än godkända. Ska besätlla ett pat till för att ha som reservglasögon. Ger dom 4 av 5 pga passformen. Mycket bra köp!

Johan 26 jan 2012 - 05:21
Betygsatt:
Helt klart de bästa glasögonen jag har haft! Mycket bekväm båge som både är lätt och diskret men som samtidigt känns stabil. Med tanke på priset blir betyget från mig en klar 5/5.

Karin 22 sep 2011 - 10:30
Betygsatt:
De bästa glasögon jag haft, snygga och väldigt sköna, märks inte att man har de på sig eftersom de är så lätta. Fått många komplimanger för de är så snygga, negativt om de är att det kommit in fukt i plasten längst ut på skalmarna (som sitter bakom örat) i och med att jag rengör de med tvål och vatten. Missfärgningen syns ju inte för andra. Måste säga att de är ofattbart tåliga också, mina har hållit för mycket:) Rekommenderar verkligen dessa, och ramlar plastkuddarna lös så får man trycka ihop metallbygeln som ska hålla fast den, ordentligt, sen så sitter det!

Kenneth 31 mars 2011 - 23:09
Instämmer i att kuddarna lossnar lätt & ofta men det har inte varit problem med att få nya efter ett telsamtal.
I övrigt är dom lätta och stryktåliga.
Godkänt !

Harwati 26 aug 2010 - 11:12
Kuddarna lossnar lätt, har försvunnit en. Dessutom skruvarna lossnar också lätt. Jag har alltid verktygen med mig överallt vilket är ganska irriterande.
Men...snygg modell.

Thomas 30 jun 2010 - 06:25
Betygsatt:
Jätte sköna glasögon! en favorit!

Karin 30 mars 2010 - 12:50
Betygsatt:
Jättesnygga! Glöm inte att beställa med antireflex...

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.