ReggioRöd (red)

695 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg
695 kr Komplett

ReggioRöd (red)

image
A:
51 mm
B:
28 mm
C:
129 mm
D:
18 mm
E:
140 mm

Kommentarer: 4 st
Användarnas omdöme 6 röster

Bertil 23 nov 2020 - 18:49
Betygsatt:
En smidig båge ,lätt men även hållbar till ett förmånligt pris.

Johan 30 okt 2020 - 06:49
Betygsatt:
Jag har haft dessa nästan tre år och jag är mycket nöjd med dem. Innan dessa hade jag flera Ragusa. Jag gillar glasögon som inte syns så mycket. Det enda som jag har gjort är att dra åt skruvarna i skalmen. Mina glas är "free form" - första gången. Märkte knappt skillnaden mot "standard". Jag är nöjd med Favoptic. Köper nog nästa där också.

Matilda 1 dec 2011 - 20:01
Betygsatt:
Mycket snygga! Sitter bra, känns kanske något känsliga för behandling, mycket tunna metallskalmar, men å andra sidan är det det som gör den så snygg. Inget fel på kvalitén.

Agneta 4 aug 2011 - 16:33
Betygsatt:
Köpte dessa lätta och mycket bekväma bågar men ett problem med den progressiva slipningen inträffade. Favoptic tog tillbaka bågarna och gjorde om det hela. De blev perfekta! Jag är jättenöjd med mina glasögon och den service som Favoptic står för. Har köpt flera par glasögon hos Favoptic genom åren och alltid blivit jättenöjd varje gång. Professionellt, vänligt och snabbt.

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.